Dit weekend mag D5R zijn 100.000ste bezoeker verwachten. De teller staat momenteel op 99.775 bezoekers en de film staat na 9 weken programmatie nog steeds op de affiche van 16 bioscopen.

Na vier tv-seizoenen op Ketnet met telkens bijzonder hoge kijkcijfers en het succes van de boeken (al meer dan 50.000 verkochte exemplaren), blijft het jonge volk nog steeds voor het bioscoopavontuur van de vijf onafscheidelijke vrienden kiezen.

Naast Jamie-Lee Six (Amber), Liandra Sadzo (Kyra), Angela Jakaj (Leyla), Thijs Antonneau (Vincent) en Sander Provost (Wout), kregen ook Ish Ait Hamou, Hans Bonte (burgemeester van Vilvoorde), Regi Pinxten en Maureen Vanherberghen, een rol in het verhaal.

PITCH:

Slechts één doel kan jeugdvrienden Amber, Leyla, Kyra, Wout en Vincent terug bij elkaar brengen: de redding van het stadspark waar zij zijn opgegroeid.

D5R DE FILM is een productie van Eyeworks Film & TV Drama in coproductie met Ketnet, met de steun van de Belgische tax shelter voor filmfinanciering en Telenet, en in samenwerking met SCIO en Kinepolis Film Distribution die de film sinds 22 februari 2017 in de zalen brengt.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over