2 Meisjes op het Strand is de titel van de nieuwe VTM-show die deze zomer wordt opgenomen op het Klein Strand van Oostende. Op 9, 17 en 23 augustus staan er telkens een reeks bekende artiesten op het podium die niets dan zomerhits zullen brengen. En bij elke opname zijn twee andere bekende meisjes host van het programma. Welke meisjes dat zijn, wordt later bekendgemaakt.

In 2 Meisjes op het Strand worden telkens 8 artiesten uitgenodigd. Samen brengen ze 12 nummers: solo, in een verrassend duo of in groep. En voor die nummers putten ze uit jaren van zomerhits. Tussen de optredens door zijn er speciale filmpjes vol muziek en gunnen de meisjes kijkers ook wat beelden backstage. In de eerste aflevering zijn het alvast Bent Van Looy, K3, State of Mind (Gilles, Kjell, Sepp en Sebastian van The Voice), Johannes Genard, Lola & Jan (ook van The Voice), Coco Jr, Gers Pardoel en Zwartwerk die het zomergevoel aanwakkeren.

VTM en de stad Oostende nodigen iedereen alvast uit om op dinsdag 9 augustus 2016 massaal naar het Klein Strand af te zakken voor 2 Meisjes op het Strand. De opname start om 20.30 uur. De uitzenddata van 2 Meisjes op het Strand volgen later.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: