Mysteryland 2017

In ieder hoekje van het terrein iets nieuws ontdekken, dansen alsof er geen morgen meer komt, tijdens het verdwalen nieuwe vrienden maken... Jullie maakten een groot deel uit van onze laatste ontdekkingstocht op Mysteryland 2016 en we kunnen jullie niet vaak genoeg vertellen hoeveel we van dit weekend hebben genoten. Het was zo fijn dat jullie erbij waren.

Met al deze mooie herinneringen nog vers in ons geheugen zijn we ons alweer aan het voorbereiden op het volgende festivalavontuur op zaterdag 26 en zondag 27 augustus 2017. Daarom willen we jullie graag vertellen dat er op dinsdag 27 september, om 12 uur, een zeer beperkt aantal Earliest Bird Weekend en Camping tickets in de verkoop gaan. Een Weekend ticket geeft je toegang tot het festival op 26 en 27 augustus, met een Camping ticket kan je het hele weekend met ons feesten van 25 tot en met 28 augustus.

Earliest Bird Camping ticket: €125,-
Earliest Bird Weekend ticket: €95,-

Dus, zet snel je wekker en bezoek aanstaande dinsdag om 12 uur onze ticketshop voor een nieuw weekend vol met onvergetelijke avonturen: ML.nl/tickets

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: