Above & Beyond, dat is Jono Grant, Tony McGuinness en Paavo Siljamäki. Een ongelooflijk succesverhaal in de trance scene. Dj's, producers, zelfs songwriters en muzikanten, maar boven alles een band. Een band die in Londen ontstaat vanuit een diepgewortelde passie voor muziek en die tot op vandaag voortdurend in beweging is.

Elke week beluisteren miljoenen mensen hun veelgeprezen Group Therapy (ABGT) radioshow. Deze wordt doorgaans uitgezonden vanuit Above & Beyond's eigen studio's in Londen, maar er waren twee uitverkochte live edities in Madison Square Garden in New York (2014) en de Australische Sydney Super Dome (2015). De 200ste uitzending van hun wereldberoemde show werd afgelopen zaterdag uitgezonden vanuit de Amsterdamse Ziggo Dome. Daarmee bracht het trio hun radioshow voor het eerst naar het Europese vasteland.

Above & Beyond’s live optredens staan steeds garant voor legendarische feestjes. De band streeft ernaar om dichter bij het publiek te komen en hen deel van de actie te laten uitmaken. Fans op het podium halen om op de play-knop te duwen, met de massa communiceren aan de hand van visuele schermen en ad hoc getypte berichten, alle manieren zijn goed om iedereen het gevoel te geven dat ze deel uitmaken van een unieke ervaring. Dat je de nieuwe Europese tournee dus niet gemist mag hebben! Het Londense trio plant een Belgische passage op zaterdag 10 december in de Brusselse Ancienne Belgique. Tickets voor dat concert zijn beschikbaar vanaf vrijdag 30 september om 12u.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Above & Beyond
Datum: 
Zaterdag 10 december 2016
Locatie: 
Ancienne Belgique, Brussel

Reservatie:

Meer over