Ann De Winne - naPUURlijk

Na positieve reacties op eerste voorstelling op 27 januari brengt Ann De Winne ook nog op 13 februari het zinderende liedjesprogramma naPUURlijk in het TheaterCafé van het Fakkelteater in aanwezigheid van genodigden, pers en publiek.

"De kop is er af", en hoe... iedereen genoot op 27 januari van naPUURlijk . Samen met pianist Jan Van Looy bouwde Ann De Winne met veel passie aan een intieme solovoorstelling rond Vlaamse en Nederlandse pareltjes. 27 januari begon ze de reeks voorstellingen van naPUURlijk in 2014, waar hopelijk ook nog een uitgebreide theatertoernee aan gekoppeld mag worden. Het publiek kan nog komen kijken op 13 februari. De pers, prominenten en bekende gasten zijn uitgenodigd op de feestelijke voorstelling van naPUURlijk op 13 februari om 20u15 in het TeaterCafé van het Fakkelteater te Antwerpen (Hoogstraat).

In het gastenboek van 27 januari sprokkelde Ann alvast enkele complimenten om te koesteren bijeen: 

  • Gisteren PRACHTIGE voorstelling gezien van Ann De Winne ..."naPUURlijk". Hartverwarmend, ontroerend, grappig, kortom grootse klasse. Voor al wie kan en nog vrij is... 13 februari in het Fakkeltheater in Antwepen. Een echte aanrader!!! (David Verbeeck, musicalacteur - docent)
  • Wow !!! Was er gisteravond bij!! Wat een MADAM ! Heb genoten van de eerste tot de laatste minuut! Het was niet alleen puur ; maar zò écht ! Het komt uit je buik, Ann, en dat breng je zo goed over op je publiek! Thanx voor die geweldige avond en nog eens nen dikke proficiat ! (Myriam Vischschoonmaker, Echt Antwaarps Theater)
  • Ann De Winne je was geweldig!!! Wat een fijn programma dat je hebt samengesteld en zeker mooi gebracht & gezongen,wat een geluk dat iemand als jij gelukkig het aandurft dit repertoire niet verloren laat gaan! (Luc Verhoeven, Echt Antwaarps Theater)
  • Heb NaPUURlijk bijgewoond in Eeklo, een aanrader!! 'T is dat ik niet vrij ben voor de  volgende 2 concerten, anders kwam ik ze allebei terug bijwonen! (Nicky Langley, actrice)
  • Zo’n kracht als vertelster, parels van liederen en geweldige komische noten … Bedankt ! (Marjan De Gendt, actrice jeugdtheater)
  • Het enige wat ik miste was een bisnummer, en nog 1, en nog 1, en nog 1, en nog ….. (Karin Jacobs, actrice)

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Ann De Winne - naPUURlijk
Datum: 
13 februari 2014
Locatie: 
Fakkelteater, Antwerpen

Reservatie:

Meer over