Vanaf 28 september brengt Britt om de twee weken een grappige, eigenwijze kijk op het leven achter de schermen van de reisvoorstelling "Een perfect huwelijk". De enthousiaste actrice Britt Van der Borght, geeft na een succesvol eerste en tweede seizoen het publiek opnieuw de kans om een kijkje te nemen achter de schermen van de succesvolle partykomedie "Een perfect huwelijk".

Ze neemt de kijker mee naar de Antwerpse rand, Hasselt, Brugge en zelfs een keertje naar Plopsaland. Vanaf 28 september kunnen de fans deze filmpjes bekijken op www.primo.eu en op de facebookpagina van De Komedie Compagnie (klik door naar https://www.facebook.com/DeKomedieCompagnie ). Elke twee weken op maandag, post Britt een nieuwe mini-aflevering.

Britt geeft een unieke kijk achter de schermen van De Komedie Compagnie die op dit moment op tour is in Vlaanderen. In deze miniserie is te zien: Britt Van Der Borght, Patrick Onzia, Fleur Brusselmans, Ann van den Broeck, Danni Heylen, Dirk Van Vooren en Dirk Lavrysen. Kijk ook een keertje naar de trailer.

Wie meer wil weten over het tourschema van "Een perfect huwelijk" of de activiteiten van De Komedie Compagnie, kan een kijkje nemen op www.dekomediecompagnie.be .

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: