Tom Van Tongerloo
Amsterdam Music Festival 2015

Wereldwijd live meekijken via Amsterdam Music Festival TV

Amsterdam Music Festival is uitverkocht. Het grootste evenement tijdens Amsterdam Dance Event (ADE) vindt plaats op vrijdag 16 en zaterdag 17 oktober in de Amsterdam ArenA. Met een line-up van 15 wereldberoemde DJ’s, de bekendmaking van de winnaar van DJ Mag Top 100 DJs verkiezing en een ongekende show belooft Amsterdam Music Festival groots te worden. Voor iedereen die geen ticket heeft kunnen bemachtigen, wordt het evenement live uitgezonden via AmsterdamMusicFestival.TV.

AmsterdamMusicFestival.TV is een volledig nieuw platform waar kijkers unieke momenten van het festival kunnen beleven. Op dit moment zijn hier de highlights van de afgelopen jaren te bekijken, maar vanaf vrijdag 16 en zaterdag 17 oktober kunnen fans live vanuit hun eigen huiskamer getuige zijn van de kroning van de nummer 1 DJ, genieten van de live-sets en interviews met hun favoriete artiesten.

Alleen via AmsterdamMusicFestival.TV zien fans nog nooit eerder vertoonde beelden. De presentator neemt iedereen mee in een kijkje achter de schermen. De kleedkamer van de nummer 1 DJ, het zenuwslopende moment voordat DJ’s on-stage gaan, interviews direct na een set: alles komt voorbij. En… kijkers mogen ook zelf aangeven wat ze willen zien. Via #AMF2015 kan er een verzoek worden ingediend en bepalen kijkers wat er wordt uitgezonden. De beelden zorgen voor de ultieme festival beleving vanaf de bank.

Naast AmsterdamMusicFestival.TV is het evenement ook via de online platformen van MTV en Beatport te volgen.

Live stream tijden:
Vrijdag 16-10-2015 / 20.00 uur - 01.00 uur
Zaterdag 17-10-2015 / 23.00 uur - 05.00 uur

Join the experience www.amsterdammusicfestival.tv

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: