Anne Mie Gils gaat het klooster in voor de zalige musical NONSENS van Dan Goggin (in een vertaling van Mitta Van der Maat). Vanaf juni 2016 presenteert Event-Team deze voorstelling in Evergem, Antwerpen en Gent met Anne Mie Gils als Moeder Overste. Heerlijk en swingend amusement, gebracht door een ijzersterke cast van zingende en dansende topcomédiennes. Met meer dan 5000 producties wereldwijd en vertaald in 21 talen is NONSENS uitgegroeid tot een internationaal theaterfenomeen.

Anne Mie Gils

Anne Mie Gils speelde o.a. in voorstellingen als ‘Elisabeth’, ‘Domino’, ‘Nonsens’, ‘Zo mooi, zo blond’, ‘Jesus Christ Superstar’, ‘Daens’, ‘Ganesha’, ‘Fame’ en ‘Bloedbroeders’. In 2016 is ze ook te bewonderen als Mevrouw Pot in ‘Beauty and the Beast’ en Maria in ‘Muerto’. Ze was op tv te zien in onder meer ‘Zone Stad’, ‘Thuis’ en ‘Familie’.

Het verhaal

NONSENS begint wanneer de zusters ontdekken dat hun kok, zuster Julia, per ongeluk 52 zusters heeft vergiftigd. De overgebleven nonnen hebben dringend behoefte aan geld voor alle begrafenissen. De nonnen besluiten dat de beste manier om het geld in te zamelen een benefietvoorstelling is. De zusters brengen een show met zang, dans, ballet, een heuse publieksquiz en veel komische verrassingen. Maar de voorstelling loopt niet zoals gepland … Bent u er klaar voor? Eén pan bouillabaisse, 52 vergiftigde zusters en vijf nonnen die de boel proberen te redden!

Het live-orkest staat onder leiding van Thomas Vanhauwaert en de regie is in handen van Olivier De Meyer.

De voorstelling is te zien 3 – 4 - 5 juni (CC Evergem), 9 – 10 juni (Elckerlyc Antwerpen) en in juli tijdens de ‘Gentse Feesten’ in Gent.

Tickets (vanaf 17,50 euro) voor de voorstellingen in Evergem en Antwerpen zijn vanaf nu te reserveren via www.sherpa.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: