Arno bereidt zich voor op een tournee doorheen België!

Arno's concert, voorzien op 16 april in de Ancienne Belgique, is hopeloos uitverkocht! Maar niet getreurd voor wie naast een ticket greep, want onze geliefde landgenoot kondigt een splinternieuwe tournee aan! En hij doet daarmee maar liefst vijf Belgische steden aan. Arno staat met zijn band op 13 oktober opnieuw op de planken van de Brusselse AB en houdt vervolgens halt in De Roma in Antwerpen, het Kursaal in Oostende, de Vooruit in Gent en het Forum in Luik, respectievelijk op 20, 21, 23 en 28 oktober.

Met de "Human Incognito" tournee stelt Arno zijn jongste gelijknamige album voor. Deze is met sterke singles als "I'm Just An Old Motherfucker" en "Dance Like A Goose" reeds op groot enthousiasme onthaald. Arno verkeert duidelijk in topvorm en heeft alweer een even inspirerend als legendarisch staaltje kunst afgeleverd. Het is dus uitkijken naar één van de meest markante figuren van onze Belgische muziekscene, die zijn nieuwe werk voor het eerst live brengt. Maar Arno laat ook klassiekers als "Putain Putain", "Elle Adore Le Noir", "Oh La La", "Les Yeux De Ma Mère" en "Je veux Nager" de revue passeren.

Alles is mogelijk, één datum of meerdere, aan jou de keuze. Maar dat je deze nieuwe tournee in geen geval mag missen, staat buiten kijf.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Arno
Datum: 
21 oktober 2016
Locatie: 
Kursaal, Oostende

Reservatie:

Meer over