“Liever snel naar de hel dan traag naar de hemel”, Bazart’s vrije interpretatie van live fast, die young wordt ongetwijfeld de leuze van de komende festival zomer.

“Ik zie goud aan de rand van de zon / Ik ben te oud om te weten waarom / Mijn trein op het foute perron / Breintrein zoekt nieuwe wagon’’, gloeiende urban poetry in Instagramkleuren. Het is pop in je moerstaal zoals je die zelden hoort. Bazart versnijdt, kneedt en her-kauwt het Nederlands, laat het zacht vloeien, knus in de groove.

Op kousenvoeten debuterend met ‘Tunnels’, nu ongeveer een jaar geleden, en op kruissnelheid gekomen met ‘Goud’ (nu al goed voor meer dan 6 maanden airplay!) palmt Bazart stormenderhand Vlaanderen en Nederland in.

In november vorig jaar voor een volle club, afgelopen vrijdag voor een volle grote zaal en deze zomer op Pinkpop, Rock Werchter, Lokerse Feesten en Pukkelpop. Bazart gaat hard! En dat zonder debuutplaat onder de arm...

Maar ze komt er aan! Op 23 september ligt ‘Echo’ in de winkel. Het concert op 8 oktober verkocht in een ijltempo uit. Omdat de vraag naar tickets heel hoog is besloot de band op 9 oktober een extra show toe te voegen.

En op 2 juli zijn ze al te bewonderen in Werchter.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Bazart
Datum: 
Zondag 9 oktober 2016
Locatie: 
Ancienne Belgique, Brussel

Reservatie:

Meer over