In mei zendt BBC First de flitsende Britse serie Undercover uit. Sophie Okonedo en Adrian Lester schitteren in deze harde politieke serie van Peter Moffat, de auteur van onder andere Criminal Justice.

Undercover start op BBC First op zaterdag 14 mei om 22:00 uur met een dubbele aflevering

Maya is een briljante advocate in Londenn en staat voor één van de belangrijkste beslissingen van haar leven. Als eerste Afro-Amerikaanse krijgt ze een functie aangeboden als hoofd van het Openbaar Ministerie. Maar net wanneer haar leven onder hevige publieke controle komt te staan, ontdekt Maya dat haar man Nick haar al gedurende 20 jaar belogen heeft. Op hetzelfde moment, concludeert een belangrijke zaak die haar carrière heeft gedomineerd. Rudy Jones, een zwarte man die ten onrechte werd veroordeeld tot moord in Amerika op een blanke politicus, moet geexecuteerd worden. Terwijl ze vecht voor het leven van Rudy en meer over haar man’s verleden ontdekt, begint Maya zich te realiseren dat er meer aan de hand is op het werk. Een ingewikkeld web van corruptive waarbij leden van de politie, de pers en politici zich ontmlooien. Bekijk de trailer hier.

Wil je meer van het beste Britse drama zien? In mei gaat BBC First verder met de volgende series:

  • The Syndicate seizoen 3 – nieuwe afleveringen elke dinsdag om 21:00 uur. Eindingt op 17 mei.
  • Father Brown seizoen 4 – nieuwe afleveringen elke donderdag om 21:00 uur.
  • Ripper Street seizoen 4 – eerste afleveringen elke donderdag om 21:45 uur.

Telenet is de lanceringspartner van BBC First in België. Kijkers met een Telenet Play More abonnement kunnen kijken via kanaal 561 naar onmisbare series.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over