De Spaanse droom van Belle Perez lijkt alsmaar dichterbij te komen. Vandaag wordt haar duet ‘Castígame’ met de Zuiderse superster, David Bustamante, in ons land en in Spanje uitgebracht. Bustamante is één van de populairste zangers in Spanje, met meer dan 2 miljoen verkochte albums op zijn naam. Maar liefst zeven van de acht albums die hij heeft uitgebracht werden nummer 1 in de Spaanse hitlijst.

Maar er is nog heugelijk nieuws: Belle zal samen met David het podium delen tijdens het grote Spaanse zomerfestival, Cap Riog, dat op 8 augustus vlakbij Barcelona plaats vindt! Op de affiche van Cap Riog staan dit jaar wereldsterren als Tony Bennett en Lady Gaga, Sting, Ben Harper en Zuid-Amerikaanse toppers als Alejandro Sanz en Miguel Bosé.
“Wat een eer om met deze wereldsterren de affiche te mogen delen’, glundert Belle. “ Ik kijk er geweldig naar uit de eerste reacties uit Spanje tegemoet te zien!”

De videoclip van ‘Castígame’ staat sinds vandaag online. De clip werd opgenomen in Hôtel de la Poste op het terrein van Tour & Taxis in Brussel: http://bit.ly/1OXAthu

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer informatie
Meer over