Belle Perez is de laatste dagen niet uit de media te houden en dat zal de volgende weken niet anders zijn. La Perez is immers flink op weg om een spetterende zomerhit te scoren met het bijzonder dansbare “Ave Maria”. Maar er is meer…!!!

Met de actuele zwoele zomerse temperaturen is een heuse latino-barbeque niet te versmaden… met de succesvolle Mega Latino Concerten van mei in het achterhoofd staat alles in de rails om op woensdag 12 juli de uitdaging aan te gaan: “de grootste latino-barbeque ooit op Belgische bodem”. De Wellington Renbaan te Oostende is the place to be!

Op vertoon van de nieuwe singel “Ave Maria” kan iedereen gratis aanschuiven voor een heerlijke barbeque op het middenplein van de terreinen van de Wellington renbaan. Je zou voor minder een hemels gevoel krijgen bij het aanhoren van het aanstekelijke “Ave Maria”. Diegenen die een barbeque op woensdag 12 juli zien zitten en gratis willen smullen weten wat te doen: snel naar de platen & cd-winkel in de buurt, “Belle Barbecue” per sms naar 3375 en met de singel “Ave Maria” op 12 juli naar de Wellington renbaan. Je sms is meteen een garantie voor een plaatsje aan de feestelijke latino-barbeque-tafel!

Van Zon en Van Reusel zijn van de partij voor het heerlijke vlees, Devos Lemmens zorgt voor de sauzen en barbecue-garantie, de koks van Princess zorgen voor de bereiding. Wetende dat ook Belle mee aan de barbequetafel aanschuift zijn alle ingrediënten aanwezig om er met z’n allen een geslaagde recordpoging van te maken : “de grootste latinobarbeque ooit op Belgische bodem”! Alle info en het meest recente latino-nieuws is terug te vinden op de officiële Belle Perez website.

Belle concerteert met haar band en “Bailando Tour” dezelfde avond, woensdag 12 juli (20u30) in het Casino Kursaal te Oostende. Tickets via 070/225.600 of sherpa.be.

Op 23 augustus stelt Belle Perez haar nieuwe album “Gotitas de amor” voor op het strand van Zandvoort in Nederland.

Een dag later donderdag 24 augustus doet ze hetzelfde voor België met een exclusief openluchtconcert in het Rivierenhof te Deurne (Antwerpen). Ticketinfo in de tourlist op de site.

official site: www.belleperez.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: