Gisteren gaf Belle Perez de aftrap van haar Latin Fever Tour in de Antwerpse Zuiderkroon. De komende weken houdt Belle nog halt in Hasselt, Bruge Mechelen, Oostende en Roeselare om volgend jaar meer als 30 concerten te geven in Nederland.

Belle Perez kwam gisteren trouwens niet alleen naar de Zuiderkroon. Ze had een special guest uitgenodigd en dat was toch wel niemand minder dan Sinterklaas en 2 zwarte Pieten. Sinterklaas zag dat het publiek braaf was geweest. Maar voordat Belle Perez zelf het podium betradt kreeg het publiek alvast een voorproefje van de nieuwe DVD van Belle Perez die sinds gisteren trouwens in de winkels ligt. Ze mochten 30 minuten genieten van Belle's nieuwe DVD (Belle Perez in het sportpaleis) te zien.

Dat 2006 het jaar is van Belle Perez bewees ze gisteren nog maar is. De ruim 600 fans die afzakten naar de zuiderkroon genoten ruim 2 uur lang van Belle's opzwepende ritmes in haar Latin Fever show. De fans ging dan ook compleet uit de bol bij nummers als: El Mundo Bailando, Ave Maria, Gotitas de Amor en haar nieuwe single Hoy (Le Pido a Dios). Maar ook nummers als Enamarada, Que viva la vida, Me and you en vele meer stonden op de playlist.

Na ruim 2 uur had het publiek nog niet genoeg gekregen van Belle Perez en bleef het om meer vragen en bissen deed ze dan ook onder luid applau. Zo bracht Belle Perez als allerlaatste nummer een accoustische versie van Gotitas de Amor en ging het publiek en wij ook meer dan tevreden terug naar huis.

Wij vonden het alvast een prachtige show en bezorgden jullie dan nu ook een massa foto's die jullie nu kunnen bezien in het fotoalbum van Belle Perez.
Foto's Latin Fever Tour

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: