De 25ste van editie van Crammerock is he-le-maal uitverkocht. Dat betekent dat 30.000 festivalgangers komend weekend naar Stekene komen om te genieten van ruim 50 muzikale acts. Om twee dagen zorgeloos te kunnen festivallen, zetten we de belangrijkste praktische info nog eens op een rijtje.

Vrijdag gaan onze deuren om 15.30 uur open en begint het eerste concert, van Gilman, om 15.50 uur. Wil je wachtrijen vermijden? Kom dan ‘s middags vanaf 13 uur al je festivalbandje halen aan de toegangspoort. De camping gaat vrijdagmiddag al om 12 uur open. Zaterdag zetten we de deuren van het festivalterrein al om 13.30 uur open, want om 14 uur begint Dog Eat Dog er al aan.

Het volledige tijdschema vind online, op crammerock.be/tijdschema.

Hoe geraak je er?

  • Als groen festival willen wij iedereen aanmoedigen om met het openbaar vervoer of met de fiets naar Crammerock te komen. Daarom leggen we samen met De Lijn en de provincie Oost-Vlaanderen gratis pendelbussen in tussen het station van Sint-Niklaas en ons festivalterrein in Stekene. Meer info vind je via de mobiliteitspagina op crammerock.be.
  • Wie toch met de auto komt en wil carpoolen, kan zich inschrijven op Eventpool. Die website brengt festivalbezoekers die willen carpoolen met elkaar in contact.
  • Kom op tijd en volg onze wegwijzers! In de wijde omgeving zijn veel wegwerkzaamheden, maar wij begeleiden je naar Crammerock met onze wegwijzers: volg eerst de wegwijzers FESTIVAL. In de directe omgeving kan je als bezoeker vervolgens drie pijlen volgen:
    • Kiss & ride: om snel festivalbezoekers bij het festivalterrein af te zetten
    • Parking Festival: om je auto tijdens Crammerock weg te zetten
    • Parking Camping: voor wie op onze camping verblijft en dichtbij wil parkeren

#GroenEvent

Crammerock wil een zo duurzaam mogelijk evenement zijn. Daar doen we zelf veel inspanningen voor, maar we kunnen dit niet alleen en vragen ook de medewerking van onze bezoekers: door op een groene manier naar Crammerock te komen en vooral door tijdens Crammerock afval te beperken en het afval op de juiste plaatsen in te leveren. Op die manier kunnen wij zo goed mogelijk recycleren!

Wat Crammerock allemaal doet om zo groen mogelijk te zijn, lees je op onze website. Apprecieer je onze inspanningen wil je daar wat over zeggen op sociale media? Gebruik dan hashtag #GroenEvent. Voor het hele festival gebruiken we trouwens gewoon de hashtag #crammerock

Nog vragen?

Zit je nog met praktische vragen over Crammerock? Check dan onze handige website: crammerock.be. Wat mag je bijvoorbeeld wel/niet meenemen op het festivalterrein? Dat vind je terug in het festivalreglement. En wat mag er al dan niet op de camping? Dat staat duidelijk omschreven in het campingreglement.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over