Haal tijdens de 14de editie van BENENWERK 'BALLROOM BRUGEOISE' opnieuw de beste danser in jezelf naar boven! Verspreid over de Brugse binnenstad nemen live bands en dj's je op sleeptouw voor een dansmarathon langs elf ballrooms met de meest uiteenlopende dansmuziek.

Dompel je onder in de vintage retrosfeer van de Modern Stage, waar lindy hop en swing hoogtij vieren. Of heb je het meer voor de worldwide beats van de Clubbin' Stage Ben je volledig into disco? Ga dan loos op disco classics als 'Disco Inferno' en 'I Will Survive'. Een zwoele tango als voorwendsel tot een passionele omstrengeling? Dansen met jezelf op Silent Disco? Of toch liever hot 'n' sweaty met twee op de tropische dansvloer van de Latino Stage? Glitters, veren en sexy showgirls zorgen voor retro entertainment en burlesque performances ... Benenwerk wordt opnieuw een zomers feestje waar werkelijk iedereen aan zijn trekken komt!

Mensen die hun techniek (of het gebrek daaraan) willen bijschaven, kunnen vanaf 18u30 opnieuw op dansinitiatie: salsa, dancehall, breakdance, swing, boogie, musette, jive, folk dance, charleston, tango ...

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over