Haal op zaterdag 12 augustus, tijdens de 16e editie van Benenwerk 'Ballroom Brugeoise', opnieuw de beste danser in je naar boven. Live bands en dj's nemen je op sleeptouw voor een dansmarathon langs 12 uiteenlopende ballrooms gespreid over de Brugse binnenstad.

Dompel je onder in de 50's vintage retro sfeer van de Radio Modern Stage. Of heb je het meer begrepen op het clubby footwork en de exotische house van o.a. Addison Groove en Auntie Flo op de Clubbin' Stage?

Ben je volledig into disco en wil je met vrienden nog loos gaan op alle classics van 'Disco Inferno' tot 'I Will Survive'? Dansen met je zelf tijdens de Silent Disco? Of begeef je je toch liever met veel corazón op de dansvloer van de Latino Stage?

Ook de stille genieter, die zich ongetwijfeld laat bekoren door de burlesque performances van diverse internationaal gereputeerde showgirls én boys ...

Benenwerk wordt opnieuw een zomers feestje waar iedereen aan zijn of haar trekken komt! Mensen die hun techniek (of het gebrek daaraan) willen bijschaven, kunnen in de verschillende ballrooms terecht voor dansinitiaties die hen wegwijs maken in diverse dansstijlen.

Alle info via benenwerk.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over