Festivalgangers die vorig jaar naar TomorrowWorld in de VS gingen, mochten het cashless systeem al eens uittesten. En mét succes. Bezoekers bestelden hun drankjes en betaalden snel en comfortabel via het festival bandje met ‘Pearls’, de Tomorrowland munteenheid.

Geen gedoe meer met tellen van bonnen, te kleine handtassen, verloren jetons of lang aanschuiven aan de bonnenkassa’s bij het binnenkomen van het festival. Dit jaar zullen alle betalingen van drank & eten op Tomorrowland en DreamVille enkel via het bandje gebeuren.

Alle bezoekers krijgen deze week hun Music Box met daarin het Tomorrowland polsbandje thuis toegestuurd. Al vanaf thuis kan je ,na registratie, via je krediet- of bankkaart online je bandje opladen met ‘Pearls’ ter waarde van een zelf te bepalen bedrag (minimum bedrag van 20 euro). Na het festival nog ongebruikte ‘Pearls’ op je polsbandje? Geen paniek, je bent in tegenstelling tot drankbonnen, je geld niet kwijt want het bedrag van de resterende ‘Pearls’ wordt na het festival terug op je rekening gestort.

Indien je jouw kredietkaart verbindt met jouw persoonlijk bandje, gebeurt deze terugbetaling automatisch en zelfs al enkele dagen na afloop van het festival. Heb je je bandje niet op voorhand opgeladen of heb je een gewone bankkaart gebruikt, dan moet je online een terugbetaling aanvragen. Iedereen die voor 18 juli het bandje oplaadt, krijgt per schijf van 100 euro, één consumptie gratis.

Zijn je vooropgeladen ‘Pearls’ opgebruikt tijdens het festival, dan kan je het bandje makkelijk opnieuw heropladen met kredietkaart, bankkaart of met cash aan de cashless top up units op Tomorrowland en op DreamVille.

Tomorrowland vond in Hello bank! dé perfecte partner om het hele cashless systeem te ondersteunen. En dat is ook andersom. Hello bank! herkent in Tomorrowland dezelfde drive en ambitie om innovatief in te spelen op veranderende verwachtingen en behoeften.

En er is meer… vanaf 8 juli kunnen alle bezoekers van Tomorrowland lid worden van het unieke People of Tomorrow platform waarbij je met alle festivalbezoekers rechtstreeks in contact kan komen voor, tijdens en na het festival. Tijdens het festival is je bandje ook gekoppeld aan het platform en kan je zo vrienden maken, persoonlijk festival foto’s ontvangen en nog veel meer.

Ontdek alles over het magische polsbandje:

tomorrowland.com/mybracelet

tomorrowland.com/cashless

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over