Zojuist heeft wereldster Beyoncé haar wereldtournee THE FORMATION WORLD TOUR 2016 aangekondigd. Onderdeel van deze tour is het concert dat op zaterdag 16 juli in de Amsterdam ArenA gepland staat. De kaartverkoop hiervoor start maandag 15 februari om 10.00 uur.

De aankondiging van haar nieuwe wereldtournee volgt op het optreden dat Beyoncé zojuist tijdens de pauze van de vijftigste editie van de Superbowl heeft gegeven. Hier deelde ze o.a het podium met Coldplay, waarmee ze eerder dit jaar een muzikale samenwerking aanging door als Bollywoord ster te verschijnen in de videoclip van de band's single Hymn for the Weekend. Gisteren verscheen geheel onverwachts haar nieuwe single Formation met bijbehorende spraakmakende videoclip. Het is haar eerste nieuwe single sinds Beyonce: Platinum Edition uit november 2014.

Beyoncé heeft miljoenen albums verkocht en tientallen awards op haar naam staan. Daarnaast maakte ze ook naam als modeontwerpster, actrice en zakenvrouw. De concerten van haar laatste tournee The Mrs. Carter Show World Tour Starring BEYONCÉ uit 2013 en 2014, wat tevens haar spetterende live- comeback betekende, raakten gelijk uitverkocht en ontvingen lovende kritieken. Zoals geen ander weet Beyoncé met haar ijzersterke soulstem en haar perfect uitgevoerde choreografieën haar concerten om te toveren tot een memorabele en spectaculaire live productie.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Beyoncé
Datum: 
Zaterdag 16 juli 2016
Locatie: 
Amsterdam Arena

Reservatie:

Meer over