De bezoekers van Festival Mundial kunnen beginnen met puzzelen, want vandaag maakt Festival Mundial het blokkenschema en de plattegrond bekend. Waar staat Typhoon, hoe laat kan men meezingen met Matisyahu of losgaan op Hanggai, Nneka of Modestep? Alles wordt vandaag duidelijk.

Over minder dan een maand is het zover, dan tovert Festival Mundial de industriële Spoorzone om tot een energieke en zonnige wereld om verliefd op te worden. Zoals ieder jaar vliegen er artiesten vanuit de hele wereld in om te zorgen dat er in Tilburg een samenkomst is van tientallen culturen en muziekstijlen.

Bezoekers kunnen genieten artiesten als Christopher Martin, Lakshmi, Zuco 103 en Hindi Zahra en de mannen van Broederliefde zorgen voor de nodige danspasjes. Er staan dit jaar meer dan 80 artiesten uit 25 landen op maar liefst 13 podia.

Om meteen een festivalroute uit te stippelen is de plattegrond te gebruiken, want die is vanaf nu ook te downloaden via het blokkenschema op de website. De link naar het blokkenschema: http://www.festivalmundial.nl/nl/line+up/timetable/zaterdag/

Tickets voor Festival Mundial kosten €37.50 voor een heel weekend, €27.50 voor een dagkaart. Tickets zijn verkrijgbaar via www.festivalmundial.nl.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over