Op zaterdag 1 oktober 2016 wordt de kick-off gegeven van mannenzender CAZ. In een groots boksspektakel gaan zes bekende koppen de uitdaging aan om elkaar enkele rake klappen uit te delen. In de boksring nemen o.a. meester-imitator Guga Baúl en acteur Bill Barberis het tegen elkaar op. Zij gaan op vrijdag 30 september 2016 al de confrontatie met mekaar aan in Jonas & Van Geel.

Jonas Van Geel nodigt Guga en Bill uit voor een geanimeerde persconferentie, waarin de gemoederen meteen hoog oplopen. “Ik ben nog nooit zo klaar geweest”, klinkt het bij Bill. “Mijn buikspieren zijn staalhard. En ik heb vooral chance dat mijn tegenstander een slappe vod is.” De twee kemphanen testen ook wie van hen de stevigste mep kan uitdelen. Who’s ready to rumble?

Dé popsensatie van het moment is ongetwijfeld Bazart. Hun succes wordt minstens gedeeltelijk verklaard door de hechte vriendschapsband onder de bandleden. Jonas wil wel eens testen hoe goed de drie elkaar écht kennen. In een spelletje ‘wie van de drie’ komt hij onder andere te weten wie de ergste stinkvoeten heeft. Daarna is het tijd om hun monsterhit Goud nog eens te spelen.

De afleveringen van Jonas & Van Geel zijn live en uitgesteld te bekijken via vtm.be en de VTM-app.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: