Brandon Flowers maakt zich op voor de release van zijn gloednieuwe single, maar ook voor de aankondiging van zijn Europese tournee die in mei van start zal gaan. De tour volgt op de release van de nieuwe plaat van de zanger. ‘The Desired Effect’ komt uit op 18 mei. Op 2 juni houdt Brandon halt in de Ancienne Belgique! Sinds kort, kunnen de fans het eerste voorproefje voor het album ‘Can’t Deny My Love' horen.

Tickets voor dit Brusselse concert van Brandon Flowers zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 27 maart om 9u, terwijl de voorverkoop voor leden van de fanclub van de artiest begint op woensdag 25 maart.

‘The Desired Effect’ is de opvolger van het solodebuut van Flowers dat in 2010 uitkwam: ‘Flamingo’. Voor de gelegenheid werkte hij samen met producer Ariel Rechtshald (Haim, Vampire Weekend, Charli XCX) aan een reeks unieke songs die erg gevarieerd en kleurrijk klinken. Het album werd opgenomen in de Battle Born Studios in Las Vegas, maar ook in de Heavy Duty en Vox Studios in Los Angeles.

De terugkeer van Brandon Flowers gaat verder op het enorme succes dat hij oogstte met The Killers, wiens vierde plaat ‘Battle Born’ in 2012 de toppen van de charts belegerde met een indrukwekkende hitreeks. De band boekte ook op tournee grote successen met onder meer een uitverkocht Wembley Stadium en optredens op ’s werelds grootste en belangrijkste festivals.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Brandon Flowers
Datum: 
Dinsdag 2 juni 2015
Locatie: 
Ancienne Belgique, Brussel

Reservatie:

Meer over