De BRISTOL campagne met Philippe Geubels, die u onmogelijk kan gemist hebben de afgelopen maanden op TV en radio, is in Nederland in de prijzen gevallen. Bristol is daar verkozen tot "RADIOADVERTEERDER VAN HET JAAR 2017".

De campagne is allerminst op klassieke wijze tot stand gekomen. Het mooie resultaat werd neergezet dankzij de visie van Bristol CEO Kurt Moons in een unieke samenwerking met de artiest, het creatief- en het productieteam rond Geubels. PRETPRATERS kon zo een groot deel van de content-creatie voor zijn rekening nemen en de productie volledig in eigen huis afwerken. In samenwerking met marketingbureau Pool kon zo de grappige en impactvolle campagne het vandaag schoppen tot een bekroning.

Vanmiddag zijn de RAB Radio Advertising Awards uitgereikt tijdens het radiofestival op het terrein Thuishaven in Amsterdam. Ruim 300 vakgenoten zagen hoe Bristol de titel ‘radioadverteerder van het jaar’ won.(...)

De jury: "Deze adverteerder heeft lef door radio als dragende kracht te kiezen voor de introductie van een nieuwe positionering. Het merk wordt opgefrist door te werken met Philippe Geubels en door de humoristische, door actualiteit gedragen radiocommercials." (BRON: Nederlands Medianieuws 29-06-'17)

Het wederzijdse vertrouwen en het respect voor merk en imago van zowel de adverteerder als de artiest kunnen dus duidelijk leiden tot een win-win, waarbij compromisloos geëxperimenteerd kan worden met boodschap en goeie content.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over