JIM-gezicht Britt Valkenborghs presenteert vanaf maandag 31 augustus 2015 het nieuwe dagelijkse live-programma Check In. Van maandag tot vrijdag zorgt Britt voor een update over muziek, films, mode en lifestyle. In het live-programma staat interactiviteit meer dan ooit centraal: kijkers kunnen tijdens de uitzending meepraten over de actualiteit van de dag én ze bepalen zelf mee welke clips er worden getoond. Bovendien geeft Britt wekelijks heel wat prijzen weg.

Britt Valkenborghs: “Check In sluit helemaal aan bij mijn eigen interesses en passies: het wordt een bonte mix van muziek en nieuwtjes over film, mode en lifestyle. Na mijn eerste eigen zomerprogramma Summer Check In sta ik te popelen om ook dit najaar de JIM-kijkers dagelijks door de avond te loodsen.”

Britt presenteerde eerder al Blok ’n Roll met Niko en deze zomer haar eerste eigen live-programma Summer Check In. Ook dit najaar neemt Britt de vooravond bij JIM voor haar rekening. Vanaf 31 augustus is Check In wekelijks te volgen van maandag tot vrijdag tussen 18.00 en 19.00 bij JIM en op JIM.be.

Check in met Britt vanaf maandag 31 augustus, iedere weekdag van 18.00 tot 19.00 bij JIM

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: