Het Fakkelteater mocht het eerder al aankondigen:Producenten Uitgezonderd. Theater! en Het Prethuis sloegen de handen in elkaar en besloten een nieuwe, pittig gekruide voorstelling te creëren, speciaal voor in de Rode Zaal van het Fakkelteater vanaf 14 november. Het resultaat is Komen (VR)eten. Regisseurs Jeroen Maes en Kenneth Smets wisten een indrukwekkende cast bijeen te brengen voor deze culinaire komedie. Danni Heylen, Leen Dendievel, Marc Lauwrys en Jeroen Maes zelf spelen de vier 'thuiskoks' die deelnemen aan Komen (VR)eten​. 

Momenteel wordt er hard gerepeteerd voor deze komedie. De keuken mag binnenkort geen geheimen meer hebben voor de cast van Komen (VR)eten... Regisseur Jeroen Maes vond er dan ook niet beter op dan zijn cast-genoten mee te nemen naar een échte professionele keuken. Op 22 oktober is het zover, dan zijn Danni Heylen, Leen Dendievel, Marc Lauwrys en Jeroen Maes zelf te gast bij topchef Roger Van Damme in 't GEBAAR. Roger leidt hen dan met plezier rond in zijn keuken en wie weet... misschien vallen er wel wat schitterende keukengeheimen te ontfutselen bij het team van deze topchef. 

Jeroen Maes schreef een hilarisch stuk geïnspireerd op de belevenissen van vier deelnemers aan het ondertussen legendarisch geworden tv-programma KOMEN ETEN...

Het concept is wel bekend, 4 onbekenden gaan bij elkaar tafelen en geven punten op gastronomie en op sfeer en gezelligheid. Meestal een jolige boel. Ook in deze culinaire komedie worden 4 totaal verschillende individuen met elkaar geconfronteerd. De verschillen zijn groot, bij sommigen onoverbrugbaar. Of wat te denken van de carnivoor Lucas die moet punten geven op het vegetarische menu van de alternatieve Marie- Christine? Of de rondborstige Romy die hoopt op een stoere brandweerman als vierde kandidaat en haar droom meteen in rook ziet opgaan als ‘Jaco le beau’ verschijnt. Confrontaties die danig op de lachspieren werken. En dan is er plots ook nog de ontdekking, tot ieders verbazing, dat er toch onderlinge banden blijken tussen enkele kandidaten, alweer een bewijs van hoe klein(geestig) Vlaanderen kan zijn.

Komen (VR)eten - Rode Zaal Hoogstraat 12 - op 14, 21, 22, 23, 29, 30 november, telkens om 20u30 en op zondag 16, 24 november en 1 december telkens om 15 uur - met Danni Heylen, Leen Dendievel, Marc Lauwrys en Jeroen Maes. Tickets : www.fakkelteater.be en 070/ 246 036 - 22 euro en 1 euro reserveringskost.

Meer info op www.komenvreten.be 

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Komen (VR)eten
Datum: 
Vanaf 14 november 2013
Locatie: 
Fakkelteater, Antwerpen

Reservatie: