Chris Rea kondigt met veel plezier zijn comeback op het podium aan voor komende herfst. De levende muzieklegende viert de release van zijn gloednieuwe plaat ‘Road Songs For Lovers’ met een reeks optredens in zowel Engeland als Europa. Bij ons komt hij zijn nieuwe album voorstellen op woensdag 11 oktober in Vorst Nationaal!

Als rasechte artiest bleef Chris Rea altijd trouw aan zijn artistieke visie en de professionele weg die hij is ingeslagen. Een opmerkelijke carrière en een uitzonderlijk parcous vol steengoede albums als ‘The Road To Hell’ (1989) en ‘Auberge’ (1991) droegen bij aan zijn succes als één van de betere songschrijvers van zijn generatie. Als bluesfanaat en virtuoos muzikant, maar ook als schilder en groot liefhebber van motorsport, toont hij de vele facetten van een artistiek talent dat tot op vandaag ruim 30 miljoen albums verkocht over de hele wereld.

2017 wordt gekenmerkt door zijn terugkeer met een nieuw studioalbum dat zal bestaan uit intense rockballades gedragen door zijn unieke stemtimbre. Bereid u alvast voor op een emotioneel concert met zijn nieuwe parel van een album, en natuurlijk al zijn grootste hits, zoals “Josephine”, “On The Beach” of “I Can Hear Your Heartbeat”. Wees er zeker bij op woensdag 11 oktober, voor een bijzonder en onmisbaar muzikaal hoogtepunt! De ticketverkoop start op donderdag 27 april om 9u.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Chris Rea
Datum: 
Woensdag 11 oktober 2017
Locatie: 
Vorst Nationaal, Brussel

Reservatie:

Meer over