Vanaf 14 juli in de Vooruit en Capitole

Het is ondertussen een traditie geworden: tijdens de Gentse Feesten halen we een hoop comedytoppers naar de Arteveldestad. En dit jaar zorgen we niet enkel voor comedy, maar heel wat meer.

De muzikale voorleesvoorstelling van Wouter Deprez, het reisverhaal van Michael Van Peel, het afscheid van An Nelissen, de podcast van Xander De Rycke, de wetenschappelijke comedyvoorstelling van Lieven Scheire, de line-ups van Jeroen Leenders, de one-woman-show van Els de Schepper en de nostalgische tv-show De 3 Wijzen live on stage.

Hieronder een overzicht van alle shows! Wacht niet te lang om jouw plaatsje te verzekeren!

Wouter Deprez brengt zijn muzikale en komische voorleesvoorstelling 'Bloemen, Bijen & Borstbollen' over de ziekte die zijn vrouw en zijn hele familie trof nog maar 3 keer, waarvan 2 keer tijdens de Gentse Feesten. (14 & 15 juli - Capitole)

An Nelissen stopt ermee! Na een uitverkochte Gentse show eerder dit jaar besloot ze op gepaste wijze afscheid te nemen van haar Gentse publiek, en is er dan een gepaster moment dan tijdens de Feesten?(16 juli - Vooruit)

Lieven Scheire brengt voor een wetenschappelijke voorstelling, zij het wel doorspekt met comedy. Het is de eerste en ook laatste keer dat hij deze voorstelling in het Nederlands brengt. (19 - 20 - 22 juli - Vooruit)

De bestverkopende Vlaamse comedymadam Els de Schepper gaat na een uitverkochte toer van meer dan 50 shows voor een heerlijk bisnummer van haar onewomanshow 'Red Mij!'. (22 juli - Capitole)

De 3 Wijzen, ondertussen eerder De 3 Grijzen, presenteren je een live versie van het hilarische BRT-programma van de jaren ’90. Jacques Vermeire, Walter Grootaers, Gerty Christoffels & Kurt Van Eeghem zorgen voor een heerlijke portie nostalgie! (23 juli - Vooruit)

In 'Van Peel Tot Evenaar' vertelt Michael Van Peel over zijn reisverhaal over zijn Vespa-tocht van Antwerpen naar Dakar. Een vrolijke dia-avond gelardeerd met toogfilisofie en tegelwijsheden. (15 juli - Vooruit)

Xander De Rycke gaat opnieuw live podcasten samen met Jelle De Beule en Jonas Geirnaert. Na de pauze belooft hij iets heel speciaal dat het internet niet zal halen. Eén van die 'je moest er maar bij zijn'-shows. (18 juli - Vooruit)

Jeroen Leenders & Friends is dit jaar twee keer te zien in de Vooruit. Ancien en comedian pur sang Jeroen Leenders nodigt voor deze show Gentse locals Sander VDV & Edouard De Prez uit voor een hilarische line-up show. (20 juli - Vooruit)

Voor de tweede show van Jeroen Leenders & Friends nodigt Jeroen comedytalenten Jens Dendoncker & Jasper Posson uit voor een geweldige afsluiter van de Feesten. (23 juli - Vooruit)

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over