Wie nog tickets wil voor het Farbenspiel Live stadionconcert van Helene Fischer, aanstaande donderdag 28 mei in de Ethias Arena in Hasselt, is eraan voor de moeite, want alle beschikbare tickets zijn verkocht. “Het concert was vorige week al uitverkocht, maar bij het intekenen van de plannen hebben we nog 150 extra productieplaatsen kunnen vrijmaken. Ook die laatste tickets zijn aan een recordsnelheid de deur uitgevlogen, waardoor het concert van donderdag uitverkocht is" laat concertorganisator Benelive Entertainment weten.

Na 18 maanden van voorbereiding start Helene Fischer vandaag haar Farbenspiel Live Stadiontournee in het Duitse Düsseldorf. In totaal bestaat de tour uit 22 stadionconcerten en 2 indoorconcerten, waaronder haar doortocht aanstaande donderdag in de Ethias Arena in Hasselt.

Indrukwekkend

Met 250 medewerkers, 41 vrachtwagens, 7 nightliners, en een podium dat 52 ton weegt en dat 52m breed, 26m diep en 18m hoog is, wordt deze Farbenspiel Live stadiontournee outstanding. “Haar eerste doortocht in Hasselt drie jaar geleden was al spraakmakend. Wat ze donderdag gaat laten zien en horen, zal haar sterrenstatus in eigen land alleen maar bevestigen. Wie tickets heeft, beleeft hoe dan ook een unieke avond”, zegt Kris Bloemen van Benelive Entertainment.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Helene Fischer
Datum: 
Donderdag 28 mei 2015
Locatie: 
Ethias Arena, Hasselt
Meer over