Volgens Studio Brussel maken ze “perrrfecte poprock”, Indiestyle voorspelt dat de band “vroeg of laat die ene hit gaat schrijven die 30 jaar later nog luidkeels wordt meegezongen op feestjes allerhande”, en de jury van Oost Best oordeelde dat er tijdens hun finale in concertzaal Vooruit “qua performance en testosteron geen betere finalist te bespeuren viel”.

Mocht de Gentse rockgroep Coyote Melon u de afgelopen twee jaar toch nog ontgaan zijn, grijp uw kans op een eerste kennismaking en swipe naar rechts: de vier heren hebben hun geduchte live-reputatie vertaald naar een eerste productie.

Hun debuut-EP heet Coaster, werd geproducet door Frederik Segers (Stadt, Sioen, De beren gieren) en wordt voorgesteld in café Charlatan op 10 maart 2017.

In de gelijknamige single/clip wordt de vluchtigheid van bezopen uitgangsliefde met een flinke dosis ironie bezongen ("We're not in love, we're above that"), maar gelukkig komt misplaatste sérieux op geen enkel moment de pret bederven. Daarvoor stuitert de song te veel voort op de levenslust van de tindergeneratie.

Bekijk de bijhorende clip waarin een mysterieus roodkapje zich alsmaar dieper in het Gentse nachtleven waagt. De link naar de clip hier: https://youtu.be/iOq-RZd46Z8

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over