Ronaldo World Premiere Live gunt het publiek een unieke blik op Ronaldo’s leven. Beleef de aankomst van Ronaldo en andere internationale sterren in live streaming vanop de rode loper voor de wereldpremière, en volg meteen daarna het interview met de wereldster.

Op 9 november gaat ‘Ronaldo: Astonishing. Intimate. Definitive.’ in première bij Kinepolis. De documentaire geeft een kijk in het privéleven van Cristiano Ronaldo, zijn weg naar succes en ook de vele opofferingen die hij heeft moeten maken. Iedereen die van voetbal houdt, heeft een oordeel over de topscorer van De Koninklijke, maar uit de docu blijkt dat zijn leven alles behalve makkelijk was.

De Britse filmmakers James Gay-Rees en Asif Kapadia, bekend van onder meer ‘Senna’ en ‘Amy’, volgden de Portugese superster veertien maanden lang van dichtbij. Ze kregen zonder voorbehoud toegang tot de intieme kring van CR7.

In de docu worden exclusieve beelden van de jonge Ronaldo vertoond, wordt zijn carrière besproken met zijn moeder en komen onderonsjes met zijn zoon voorbij. Cristiano Ronaldo hield zijn privéleven zo veel mogelijk verborgen voor het grote publiek, in deze documentaire toont de Portugese balkunstenaar voor het eerst de persoon achter de superster.

Praktisch

Op maandag 9 november om 19u45 in Brussel, Antwerpen, Gent, Hasselt en Kortrijk. Tickets kosten € 13,50 .

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: