Stefan den Baas en Diederik Bakker, het duo van D-Block & S-Te-Fan (DBSTF), hebben op 22 januari ’11 de uitverkochte Heineken Music Hall te Amsterdam in vuur en vlam gezet. Het thema van X-Qlusive stond dit jaar volledig in het teken van dit nummer-één-hardstyle-duo. Verder nodigde Q-Dance nog tal van andere dj’s uit, welke ervoor zorgden dat dit een nooit te vergeten editie werd, met o.a. Isaac, Wildstylez, Zatox, Headhunterz, Psyko Punkz, The Viper, Josh & Wesz, Deepack and many more! Ook wij waren aanwezig. Een uitgebreid fotoverslag kan je hier terugvinden.

Hun eerste album, “Music made addictz”, was een groot succes en bevatte enkel zelf geproduceerde tracks en samenwerkingen. Daarom hebben ze ditmaal, in samenwerking met Scantraxx Records, een nieuw album gereleased onder de naam “Rockin’ Ur Mind” dat een mix bevat van de beste hedendaagse hardstyle tracks.

De cd start met een eigen productie van het duo, wat tevens ook de anthem van het feest is. Een knaller van formaat. Een nummer om er direct stevig in te vliegen. Op nummer 2 vinden we ‘Back 2 Basics’ van Wildstylez, gevolgd door ‘Evolutionz’. Deze laatste kwam tot stand met de Nederlandse MC, Villain.

We gaan verder met Waverider, die ons een kippenvelmoment bezorgt met ‘Be as one’. Sluit je ogen en geniet van de krachtige vocals die achter dit nummer zitten. Ongetwijfeld een plaat die we in de zomer veel zullen aantreffen op festivals. De vrouwelijke vocals worden doorgetrokken in het volgende nummer. Tuneboy en Stephanie hebben ook hun plaatsje weten te veroveren op dit album.

Als ze het niet over het geluid van de donder (lees: Sound of the Thunder) hebben, gaat het over de snelheid van het geluid (lees: Speed of Sound). Naast een zevental eigen producties, waaronder een remix van ‘Music Made Addict’ van hun eerste album, de titelsong “Rockin’ Ur Mind” en tal van andere nummers die je in hogere sferen brengen, vinden we enkele andere hardstyle masters uit de scène terug op deze cd. Zo weten Headhunterz, Noisecontrollers, Frontliner, Psyko Punkz en Deepack het tempo serieus wat op te drijven met hun tracks.

Mocht je het feest gemist hebben of wil je de beste hedendaagse hardstyle tracks op één cd, is dit zéker een aanrader. Verwittig je buren en zet de speakers volledig open. Wij hopen alvast op een vervolg… (TVT)

Tracklist
1. D-Block & S-Te-Fan - Rockin' Ur Mind
2. Wildstylez - Back 2 Basics
3. D-Block & S-Te-Fan ft. MC Villain - Evolutionz (2011 Refixx)
4. Waverider - Be As One
5. Tuneboy & Stephanie - Music Is
6. D-Block & S-Te-Fan - Loopmachine
7. Headhunterz - From Within
8. Marcel Woods - The Bottle (Showtek Rmx)
9. Isaac vs D-Block & S-Te-Fan - Speed Of Sound
10. Blutonium Boy - Make It Loud (Headhunterz Rmx)
11. Wildstylez & Noisecontrollers - A Different Story/Stardust (Mash Up)
12. TNT - Pulsation
13. Frontliner - I Saw It
14. D-Block & S-Te-Fan - Underground Tacticz
15. Psyko punkz - Bassboom
16. Brennan Heart & Zany - Bang The Bass
17. D-Block & S-Te-Fan - Music Made Addict (Headhunterz & Wildstylez Rmx)
18. Deepack & Luna - Party Animal
19. Zatox vs D-Block & S-Te-Fan - Madhouse

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: