n 2016 staat Danny Fabry 45 jaar op de planken, maar de immer sympathieke zanger doorkruist nog steeds met het enthousiasme van een beginneling het ganse Vlaamse land om zijn talrijke optredens af te werken en blijft zijn trouwe publiek op tijd en stond verwennen met leuk nieuw werk! Zo ook nu weer, want Danny levert met zijn nieuwe single 'Duizend Keer' een onvervalste oorwurm af. Een ambiancevol, origineel nummer, met moderne klanken én een bijhorende videoclip in onvervalste "Vegas style".

"Ik vond het een zeer leuk idee om voor de videoclip rond Las Vegas te werken, want elke nieuwe single is toch wel een beetje een gok. Je lanceert je single en dan is het afwachten hoe het balletje valt, rood of zwart, alles of niets...zoals aan de roulettetafel (lacht). Ik geloof er alvast helemaal in, want de eerste reacties van het publiek op 'Duizend Keer' zijn zeer positief. Ik zet dan ook vol in op deze nieuwe single!", aldus een gemotiveerde Danny Fabry.

Bekijk HIER de videoclip voor 'Duizend Keer'. 'Duizend Keer', de nieuwe single van Danny Fabry is HIER verkrijgbaar op iTunes!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over