Gentse Flanders Expo op 6 november decor voor Neonsplash Paint-Party

Altijd al eens uit de bol willen gaan met verf? Geen goed idee in die pas geschilderde keuken… Maar op de Neonsplash Paint-Party in Gent mag het! Meer nog: het moet! Op 6 november kan je Flanders Expo dansen in 15.000 liter vloeibare neonverf. Een unieke en kleurrijke ervaring!

Grote verfkanonnen schieten verf in het rond en de bezoekers worden bedekt met een laagje kleur dat oplicht onder UV-stralen. Dat levert niet alleen een prachtig zicht op, feestgangers gaan helemaal uit de bol onder een laagje verf. Terwijl bezoekers worden ondergedompeld in liters neon-verf, zorgen dj’s voor funky muziek en krijg je een spectaculaire spektakelshow voorgeschoteld met danseressen, acrobaten en special effects.

En extra speciaal aan deze editie, is het feit dat er een nieuwe techniek wordt gebruikt om de neon-verf van meer kanten tegelijk en met nieuwe manieren in het publiek te laten komen. Hierdoor wordt er drie keer meer verf gebruikt en wordt de beleving nóg intenser.

Voor het leukste glow-in-the-dark-effect draag je best witte kledij, zoals een wit t-shirt of bikini. Neonsplash maakt gebruik van zelfontwikkelde en gepatenteerde PH-neutrale, niet giftige neon-verf.

Het concept reisde in 5 jaar tijd heel Europa rond. In totaal werden al 500.000 bezoekers ondergedompeld in fluoverf. De verffeestjes slaan zo erg aan, dat binnenkort ook het Midden-Oosten, Azië en Zuid-Amerika aan de beurt zijn.

6 november in Hall 8, Flanders Expo Gent. Tickets kosten 25,99 euro of 29,99 euro als je er een verfflesje bij wil. Ook op het event zelf kan je verfflesjes kopen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Neonsplash Paint-Party
Datum: 
6 november 2015
Locatie: 
Flanders Expo, Gent

Reservatie:

Meer over