Nog twee weken en dan staan 2 van ’s werelds beste en beroemdste DJ’s samen achter de draaitafel! Neen, niet in Ibiza of aan de andere kant van de wereld, maar wel degelijk in eigen land, in Luik. Op vrijdag 16 oktober organiseert de Luikse organisatie Legendz zijn 10e editie van ‘Legendz feat. David Guetta’. Het event is in al die jaren uitgegroeid tot de jaarlijkse vaste afspraak van alle David Guetta fans in België.

Om deze 10e editie extra feestelijk te maken nodigde David Guetta persoonlijk de Duitse dj en producer Robin Schulz uit als zijn supporting act. Robin Schulz is samen met David één van de bekendste en populairste dj’s van het moment. Beide stonden de afgelopen maanden met talloze hits in de hitparades overal te wereld.

Momenteel werkt Robin Schulz aan zijn lang verwachte 2e album. Het album, dat ‘SUGAR’ gaat heten, komt op 25 september uit. Zijn optreden in België is dan ook het eerste na het uitbrengen van dit album!

Niets wordt aan het toeval overgelaten en om voldoende capaciteit te kunnen garanderen, laat Legendz de grootste tent van Europa overkomen. Enkel deze biedt plaats aan de 15.000 feestvierders en is groot genoeg om de indrukwekkende productie van David Guetta in onder te brengen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
David Guetta & Robin Schulz
Datum: 
Vrijdag 16 oktober 2015
Locatie: 
Luik

Reservatie:

Meer over