2016 is echt wel een feestjaar voor David Vandyck! Dit jaar viert hij niet alleen zijn 10 jarige carrière, deze week komt hij ook binnen vanuit het niets op nummer 1 in de officiële Ultratop Belgische albums Top 40! Daarmee is het nieuwe album 2CD+DVD ‘David Vandyck, live in concert’ het best verkochte Belgische album van dit moment!

Dit wordt nog unieker als je weet dat David Vandyck geen onderdak heeft bij een major platenmaatschappij, maar dit allemaal doet onder eigen label JUMO MUSIC.

David Vandyck: “Mijn geluk kan niet meer stuk. Nooit gedacht dat ik dit nog mocht meemaken. Iedereen weet dat de muziekindustrie helaas niet meer is zoals vroeger. Er worden steeds minder CD’s gekocht. Dat ik zomaar binnenkom op nummer 1 is dus wel een bijzondere prestatie als Vlaamse artiest. Ja, ik ben bijzonder gelukkig! Ik zie dit album een beetje als mijn ‘Best of’. Alle hits van de afgelopen jaren zijn erop terug te vinden, alsook eigen werk en enkele zorgvuldig uitgekozen covers die me nauw aan het hart liggen.”

Brigitte Devos: “Ik ben trots op David. Hij werkt al 10 jaar lang keihard aan zijn carrière en legt de lat altijd bijzonder hoog voor zichzelf. Daar plukt hij nu de vruchten van. Het is zalig samenwerken en ben zeer blij voor hem, want hij verdient dit als geen ander. David is niet alleen een fijn mens om mee te werken, maar ook een echte vakman. Een professional pur sang niet alleen als zanger, maar ook als componist en auteur. Dit is echt wel een bekroning voor zijn harde werk.”

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over