Het team van Shakalaka! ging op zoek naar het leukste EVITA cadeau en creëerde de EVITA Gift Box. De totale waarde van de box is meer dan 160 euro en wordt als pakket aangeboden voor slechts 139 euro. In de box, die eigenlijk een leuk koffertje is, vindt u een voucher voor 2 tickets van eerste categorie (datum naar keuze), de CD van de show, een voucher voor 2 glazen bubbels, een zonnebril en nog een paar leuke extra verrassingen.

Limited edition

De gift box is in gelimiteerde oplage beschikbaar bij Toerisme Oostende en kan ook online besteld worden. EVITA vertelt het verhaal van Eva Peron, de echtgenote van voormalig Argentijns dictator Juan Peron. De legendarische musical volgt de levensloop van Eva van haar nederige afkomst tot de buitengewone rijkdom, macht en iconische status die haar voor de Argentijnse bevolking tot de spirituele leider van de natie maakten.

Praktische informatie

EVITA is te gast in Kursaal Oostende van 29 juli t/m 10 augustus. Er zijn shows van dinsdag tot en met zaterdagavond en matinees op zaterdag en zondag. De gift box kost 139 euro alles inbegrepen (ook verzending en reservatie) en die bestel je hier of ga je halen bij de Box Office van Kursaal Oostende bij Toerisme Oostende.

Alle info over de show staat op www.evitabelgium.be. Tickets kosten tussen 37 en 70 euro en zijn verkrijgbaar via www.sherpa.be, bij de Box Office van Kursaal Oostende bij Toerisme Oostende en op 070 22 56 00.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Evita
Datum: 
29 juli - 10 augustus 2014
Locatie: 
Kursaal Oostende

Reservatie:

Meer over