De Frivole Framboos

‘Terra Rare’, een mix van klassieke en moderne muziek, doorspekt met spitsvondige humor, is het absolute meesterwerk van De Frivole Framboos. De flamboyante Peter Hens, grootmeester conférencier musico-humoroloog, en Bart Van Caenegem, de rustige toetsentovenaar, bezorgen u een muzikaal-komisch stortbad.

De meest diverse hits van onze gemeenschappelijke muziekgeschiedenis passeren de revue in een pijlsnel tempo en doorspekt van de meest spitsvondige humor. In ‘Terra Rare’ vermengen Peter en Bart klassiek, modern en kinderlijk met elkaar, tot groot jolijt van het publiek. De zaal wordt gedwongen te lachen, terwijl er niets wordt afgedaan van de kwaliteit van de zang noch de muziek.

Naast het klassieke genre en het ‘verklassiekte’ genre is er ook ruimte voor jazz en wals, een sfeervolle medley van Vlaamse hits en een parodie op het Eurovisiesongfestival. Het publiek is ook getuige van een intieme discussie tussen Peter en zijn jaloerse cello, waarbij Peter zijn instrument laat spreken door het geniaal te bespelen.

Vraagt u zich af hoe als deze titels gecombineerd kunnen worden tot één coherent verhaal? Kom gewoon kijken op 16 januari en laat u verrassen!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
De Frivole Framboos
Datum: 
16 januari 2014
Locatie: 
Capitole, Gent

Reservatie:

Meer over