Tijdens de feestdagen 2013 kunt u genieten van de voorstelling “Kerst met Kazàn”. Speciaal voor deze gelegenheid komen alle leden van deze internationaal optredende magische familie bijeen om u een onvergetelijke Kerst te bezorgen.

Hans Kazàn presenteert samen met Magic Unlimited, bestaande uit zijn zonen Oscar en Renzo en schoondochter Mara, een speciale Kerstshow met mooie muziek, wonderbaarlijke illusies, sfeervolle acts, heel veel humor en een echte romantische sneeuwstorm op het podium als afsluiting. Het optreden wordt afgewisseld met komische intermezzo’s van Steven Kazàn, de jongste zoon van Hans Kazàn! Ook de andere leden van de magische familie zullen exclusief voor deze Kerstshow hun verrassende opwachting maken.

‘Kerst met Kazàn’ is een onvergetelijke voorstelling die geschikt is voor de hele familie! 

Biografie Hans Kazàn

Hans Kazàn, Nederlands meest bekende goochelaar en illusionist, is geboren op 25 maart 1953. Hij begon met goochelen toen hij 9 jaar was. In 1973 won hij op 19-jarige leeftijd de eerste prijs tijdens de wereldkampioenschappen voor illusionisten in de Salles Pleyel in Parijs! Vanaf dat moment groeide Hans Kazàn uit tot Nederlands meest beroemde goochelaar-entertainer en…..dat is hij nu, 40 jaar later, nog steeds!

Hans Kazàn produceert al jarenlang zijn eigen magic shows voor theater en televisie. Ook presenteerde hij voor diverse televisie stations populaire amusementsprogramma´s,  waaronder entertainmentprogramma´s en magic shows, alsmede  maar liefst 850 afleveringen (!) van het bekende en torenhoog scorende televisie-programma Prijzenslag (The price is right).

Hans heeft ook diverse producten (goocheldozen, video´s etc.) in de markt gezet en hij schreef meerdere goochelboeken en…..een fascinerende biografie! Hij woont nu dertien jaar in  Spanje, maar reist wekelijks naar Nederland, waar hij jaarlijks zo´n 120 lezingen in het bedrijfsleven geeft over succes en geluk en over ondernemen met passie.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer informatie