Opgelet: U heeft nog maar enkele weken de tijd om uw galakleed of smoking uit te zoeken. Pink of Black, aan u de keuze! Voor het tweede jaar op rij zal De Magnum Nacht van het Palmares u immers meenemen naar het Filmfestival van Cannes, via een live-projectie op groot scherm van de uitreikingsceremonie van de Gouden Palm. Net alsof u er écht bij bent.

Kruis in uw agenda zondag 24 mei aan, want dan wordt in deze vijf bioscoopzalen een exclusief event georganiseerd : De Magnum Nacht van het Palmares.

  • UGC DE BROUCKERE Brussel
  • KINEPOLIS Antwerpen
  • KINEPOLIS Gent
  • KINEPOLIS Luik
  • ACINAPOLIS Namen

U waant zich op 24 mei op de Croisette, genietend van een verrukkelijke Magnum en nippend van een glas bubbels. De Rode Loper leidt naar de zaal waar u de laureaten van deze 68ste editie van het meest prestigieuze filmfestival van de wereld ontdekt.

Na de rechtstreekse uitzending begint de avond pas écht. U krijgt namelijk, in exclusieve avant-première, één van de films uit de officiële selectie van dit jaar op groot scherm voorgeschoteld.

Dit jaar organiseren we het evenement samen met twee heuse ambassadeurs: De jonge Belgische actrice Cécile Delberghe en de coming man van de Vlaamse film: Matteo Simoni. Cécile heeft voor de gelegenheid haar mooiste jurk aangetrokken, zoals te zien is in de promofilm die nu in de bioscoop loopt, en Matteo, vooral bekend van z’n glansrol als Rocco Granata in ‘Marina’ van Stijn Coninx, heeft z’n beste strikje klaargelegd. Nu u nog.

De Magnum Nacht van het Palmares geniet ook de steun van Renault en Maasmechelen Village.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: