De Duitse boysband Tokio Hotel werd in 2005 in één klap wereldberoemd met de release van hun debuutalbum"Schrei". Monsterhits als 'Durch Den Monsun', 'Schrei' en 'Der Letzte Tag' maakten van Tokio Hotel de populairste poprockband van Duitsland. Met meer dan 110 Duitse én internationale awards, meer dan 7 miljoen verkochte albums en concerten over heel de wereld werden ze ook aan de andere kant van de oceaan erg populair. De flamboyante verschijning van zanger en frontman Bill Kaulitz doet menig tienerhart kloppen.

Met het album 'Kings Of Suburbia' liet Tokio Hotel in 2014 een volwassen sound horen, waarop duidelijk te horen is dat de band door de jaren heen beïnvloed is door elektronische muziek. In de jaren die volgden verruilde de band zijn rock-geluid en bijbehorende looks voor elektronische invloeden.

In 2017 bracht Tokio Hotel zijn vijfde studioalbum 'Dream Machine’ uit. Met 'Dream Machine' laten ze definitief de alternatieve rock roots achter zich. De tien tracks tellende plaat kenmerkt zich door ijzersterke zanglijnen van Bill Kaulitz, goed opgebouwde nummers maar vooral ook elektropop en dance.

Op 5 november zullen de leden van Tokio Hotel hun nieuw album 'Dream Machine' voorstellen, maar ook alle grote hits van de afgelopen twaalf jaar zullen aan bod komen. De ticketverkoop start op vrijdag 21 juli om 10u via greenhousetalent.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Tokio Hotel
Datum: 
5 november 2017
Locatie: 
Rockhal, Luxemburg

Reservatie:

Meer over