Op zaterdag 3 september geniet je in openlucht van klassieke concerten door topmusici, met de mooie vijvers en natuur van De Schorre in Boom als decor. Je kan kiezen tussen diverse podia, van zeer intiem tot groot. Bij de ingang krijg je het programmaboekje en een handig vouwstoeltje zodat je zelf je avond kan samenstellen.

Verwacht je aan o.a. de pianomuziek van Eliane Rodrigues, het koperkwintet O’Brass, het houtblaaskwintet Houthandel, een thuismatch van het koor Musica Nova, het koor Vivente Voce onder leiding van Jeroen Keymeulen en harpmuziek van Eline Groslot.

Sluitstuk van de avond is Il Novecento o.l.v. Robert Groslot. Het orkest brengt A Midsummer Night’s Dream naar Felix Mendelssohn, gebaseerd op het werk van William Shakespeare. Speciaal voor ‘De Schorre Betovert’ werden enkele van zijn teksten vertaald door Frank Albers. Lucas Van den Eynde zal tussen de muziekstukken door vertellingen brengen van deze verhalen.

Een ticket kost 25 euro in voorverkoop. In de ticketprijs zit een handig vouwstoeltje inbegrepen. Kinderen tot en met 12 jaar gratis! Een VIP ticket biedt je toegang tot een overdekte vip-ruimte met een zicht op het hoofdpodium, een walking dinner en de open bar.

Meer info en tickets: www.deschorrebetovert.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
De Schorre betovert
Datum: 
Zaterdag 3 september 2016
Locatie: 
De Schorre, Boom

Reservatie:

Meer over