Op 7 december 2015 stelt de Zeeuwse band BLØF in het Leuvense Depot hun elfde studio-plaat ‘In Het Midden Van Alles’ voor.

De plaat is volgens bassist Peter Slager ‘urgenter’ dan ooit. “We hebben zelf het gevoel dat we onze beste plaat nog moeten maken, al zijn we nu misschien wel heel dichtbij. Het is nog steeds zo ontzettend leuk. Ik heb voor mijzelf ontdekt dat ik liever dan wat ook een plaat met BLØF maak. En dat is een prettige constatering, na 22 jaar in hetzelfde bandje. We staan nog steeds in het midden van de dingen, luisteren naar muziek van nu en waar passend, integreren we dat in wat we doen.”

Dankzij producer JB Meijers en muzikant Ken Stringfellow (bekend van REM, The Posies en Big Star) klinkt de plaat veel gelaagder dan wat we tot nu toe van BLØF gewend zijn. Er werden een meer gekke sound, meer geluiden en extra smaak toegevoegd aan de nummers. “Het is net als met koken. Het kan alleen met peper en zout, maar door meer kruiden en meer technieken toe tevoegen, krijg je een lekkerder eindresultaat.”

Vorig jaar speelden ze een fantastisch optreden in Trix (Antwerpen). Met een steeds groter wordende groep Belgische fans kan een nieuw concert in Vlaanderen niet uitblijven. Op 7 december in Het Depot, Leuven.

De voorverkoop start nu, mis deze unieke avond niet!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
BLØF
Datum: 
7 december 2015
Locatie: 
Het Depot, Leuven
Meer over