Tom Van Tongerloo
Decibel outdoor festival 2015

Tussen de bomen door loop je richting de ingang en kun je in de verte, aan het meer van Beekse Bergen, de contouren van de massive mainstage zien. De eerste beats bereiken je oren en voor je het weet ligt het gigantische festivalterrein aan je voeten. Dé plek waar je samen met tienduizenden feestgangers helemaal los gaat en geniet van alles wat de hardere dancestijlen te bieden hebben. Dat is waar Decibel outdoor - the festival om draait!

Op zaterdag 15 augustus biedt de prachtige locatie Beekse Bergen wederom podium aan het hoogtepunt van jouw zomer: Decibel outdoor 2015! Zoals de trouwe fans weten van voorgaande jaren, wordt dit weer een onvergetelijke dag die niet mag ontbreken in je festival agenda. Wil je alvast proeven van die ongekende sfeer op Decibel outdoor? Check dan de trailer hieronder!

Line-up

Decibel outdoor 2015 draait om alle hardere dancestijlen; of je nu van Hardstyle, Hardtechno, Freestyle, Hardcore, Classics of Frenchcore houdt, overal op het festivalterrein is wel een plek waar jij de dag van je leven hebt. Deze editie zijn de volgende b2s stages traditioneel aanwezig: back2school, Euphoria, refuse, Hardcore4life, Darkness4life, 1992 is 4 you!, Pussy lounge, UP!, Remember, Loudness, Drop the Bass en uiteraard de Decibel mainstage. b2s heeft ook dit jaar iets nieuws voor jullie in petto. Deins jij niet terug voor een tandje harder in RAW? Dan is de Extreme Loudness stage iets voor jou. Een plek voor de echte die hards!

Kortom, van 11.00 tot 23.00 uur is er genoeg variatie in de verschillende stijlen. Struin samen met je vrienden of vriendinnen het unieke festivalterrein van de Beekse Bergen af. Dans heerlijk aan het water bij de Decibel mainstage, ga los in het bos en geniet van de sfeer om je heen. Decibel outdoor bezorgt jou het ultieme festivalgevoel! Welke DJ's verantwoordelijk zijn voor de muziek blijft nog even geheim, maar we kunnen je alvast vertellen dat de line-up eind mei bekend wordt gemaakt. Houd de website en social media kanalen van b2s dus goed in de gaten.

Voorverkoop

Wil je zeker aanwezig zijn bij Decibel outdoor 2015? Zorg er dan voor dat je op zaterdag 9 mei om 13.00 uur klaar zit. Dan start de voorverkoop van de zaterdag festival tickets via de b2s ticketshop. Vorig jaar waren de beschikbare tickets binnen een paar uur uitverkocht!

Mocht je al zeker weten dat je met de auto of het openbaar vervoer komt, selecteer dan gelijk je Decibel parkeer- of pendelbusticket in je bestelling. Dit is namelijk goedkoper in de voorverkoop. Uiteraard kun je ook nog op een later tijdstip bepalen om een parkeer of pendelbusticket te bestellen.

Decibel outdoor - the weekend

Wil je langer genieten van Decibel outdoor 2015 en heb je naast de verkoop van de weekend tickets gegrepen? Goed nieuws! Voor de echte 'happy campers' zijn er nog een beperkt aantal weekendtickets vrijgekomen. Dus wil je naast het festival op zaterdag losgaan tijdens de Friday kick-off party, Saturday nightparty en de Sunday closing party? Boek dan op zaterdag 9 mei om 13.00 uur je weekendticket via de b2s ticketshop.

Plan je vrije dagen voor augustus maar alvast in en zorg ervoor dat je op tijd klaar zit voor de voorverkoop, want dit onvergetelijke festival wil je niet missen! Lees alle informatie over Decibel outdoor 2015 op decibeloutdoor.com.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: