Na hun uitverkochte show in de Ziggo Dome vorige maand komt Depeche Mode volgend jaar terug naar Nederland! Op zaterdag 13 januari staat de band opnieuw in de Ziggo Dome in Amsterdam. De show is onderdeel van de huidige zeer succesvolle tour genaamd Global Spirit Tour en staat in het teken van het onlangs verschenen album Spirit. De kaartverkoop voor het concert in de Ziggo Dome start aanstaande vrijdag 23 juni om 10.00 uur via Ticketmaster.

De show van Depeche Mode eerder dit jaar in de Ziggo Dome was binnen zeer korte tijd uitverkocht en leverde de band vele enthousiaste fans en lovende recensies op.

  • ''Je hoort hier duidelijk een band die eindelijk weer echt iets te melden heeft en zich daar extreem lekker bij voelt.'' - OOR
  • ''Ongeacht welk nummer, Dave Gahan schittert als frontman. Met dramatische blikken en theatrale armgebaren betrekt hij de toeschouwers bij de show.'' - NPO Radio 2

Zowel fans van het eerste uur als nieuwe fans krijgen de kans om het baanbrekende en intense optreden van Depeche Mode te ervaren. Het onlangs verschenen Spirit is het 14e studioalbum van de Britse synthpopformatie. Het album is geproduceerd door producer en mede-oprichter van Simian Mobile Disco James Ford, die eerder ook werkte met o.a. Florence and the Machine en Arctic Monkeys. De visuals voor de nieuwe show in deze tour zijn het werk van Anton Corbijn.

Depeche Mode verkocht in ruim 35 jaar tijd meer dan 100 miljoen albums en speelde live voor meer dan 30 miljoen fans wereldwijd. De band scoorde meerdere wereldhits waaronder People are People, Just Can't Get Enough, Enjoy the Silence en Personal Jesus. De Britten worden beschouwd als één van de meest baanbrekende acts van de jaren tachtig. Het nieuwe album en de Global Spirit Tour bewijzen dat de heren ook voorlopig nog niet op hun lauweren zullen rusten. Depeche Mode was in de jaren tachtig al een inspiratiebron voor vele artiesten uit veel verschillende genres en blijft dat tot de dag van vandaag.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Depeche Mode
Datum: 
Zaterdag 13 januari 2017
Locatie: 
Ziggo Dome, Amsterdam

Reservatie:

Meer over