Op vrijdag 28 oktober 2016 offert één van de drukst bezette mannen van ons land zijn vrije avond op om te gast te zijn bij Jonas & Van Geel. Top-dj Dimitri Vegas vlijt zich dan neer in Jonas’ rode sofa. En omdat de gastheer zich toch een beetje schuldig voelt, wil hij ervoor zorgen dat Dimitri zich helemaal kan ontspannen. Daarom heeft Jonas allerlei verrassingen in petto. Een deugddoende massage bijvoorbeeld. Maar is die wel zo ontspannend als ze lijkt?

Dimitri Vegas houdt van lekker eten. En dat hoeft niet per se uit een sterrenrestaurant te komen. Als de dj thuiskomt, eet hij het liefst een goed pak Belgische friet. Een kleine moeite voor Jonas om daarvoor te zorgen. Qua dessert mag het dan weer iets chiquer zijn. Dimitri’s goede vriend Roger Van Damme verbaast hem met een prachtig dessert. Het publiek krijgt er nog een champagnedouche bovenop.

Jonas haalt ook een stukje jeugdsentiment naar de studio: de enige echte sprekende auto KITT uit de serie Knight Rider. Jonas en Dimitri kunnen het niet laten om met een scène de jaren 80 weer tot leven te wekken.

Muziek is er van het jarige Hooverphonic. Zij vieren hun 20-jarig bestaan en brachten ter ere van die verjaardag The Best of Hooverphonic uit. In Jonas & Van Geel spelen ze het geweldige 2 Wicky, destijds hun allereerste single. Gunter Lamoot zorgt voor een bijzonder verjaardagscadeau.

De afleveringen van Jonas & Van Geel zijn live en uitgesteld te bekijken via vtm.be en de VTM-app.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: