Tom Van Tongerloo
Credits: Sasa Danilovic

Videoclip ‘Miljoenen’ keren bekeken op YouTube

Vandaag ontvingen Dirtcaps en Jebroer een gouden award voor hun hit ‘Miljoenen’. De track is meer dan 1,5 miljoen keer gestreamd. In de track maken Dirtcaps en Jebroer duidelijk dat succes overweldigend kan zijn, maar dat dit pas het begin is. Het is dit jaar de tweede gouden plaat voor Jebroer, eerder haalde hij deze status al voor ‘Banaan’.

Dirtcaps
Dirtcaps is een uniek en energiek DJ / producer trio die in alle clubs en op de grote festivals in Nederland en daarbuiten optreedt. Behalve optreden, coproduceert Dirtcaps tracks voor andere artiesten (o.a. ‘Yellow Claw - Shotgun’ en Feest DJ Ruud & Dirtcaps - Weekend ). Daarnaast heeft Dirtcaps diverse zeer succesvolle singles op zijn eigen naam staan. Hun laatste release heet ‘Bad Habit’, featuring Tjindjara.

Jebroer
De 29-jarige Jebroer (Tim Kimman) scoorde sinds 2012 met tracks als Brommer, Herrie In Me Oor, Vriendje, Btje Vliegen Tog, Beter Nu, Camouflage, Omlaag, Allemaal Lichten, Allermooiste Feestje en Hoesten Als Bejaarden enorme hits. Alle clips werden gemiddeld meer dan 1 miljoen keer bekeken. Hij werkte op diverse singles samen met o.a. Boaz, Mr.Polska, Ronnie Flex en Yellow Claw. In 2015 werd zijn single ‘Roq N Rolla’ gekozen tot de Totally Summer Anthem van 2015. Onlangs bracht Jebroer zijn nieuwe track ‘Ga Maar Vast Slapen’ in samenwerking met Candy Dulfer, Wudstik, Debrah en Memru uit, waarmee de artiest een nieuwe, gevoelige kant van zichzelf laat zien.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over