Iedereen heeft hier met ongeduld op gewacht. Het is zover! Frozen zal voor de allereerste keer te bewonderen zijn op het ijs van de Lotto Arena.

Hou je klaar voor non-stop plezier met vier van je favoriete Disney verhalen tijdens Disney On Ice : Betoverende Werelden. Sensatie gegarandeerd met razendsnelle stunts wanneer Bliksem McQueen, Takel en de anderen van Disney Pixar Cars over het ijs scheuren als nooit tevoren! Duik onder de zee met Ariel en de betoverende onderwaterwereld van De Kleine Zeemeermin.

Ook het heldhaftige speelgoed is van de partij: Buzz Lightyear, Woody, Jessie en de bende van Toy Story ontsnappen uit de handen van de onstuimige dreumesen in het Sunnyside kinderdagverblijf en racen in een vuilniswagen terug naar huis, hun meest gedurfde avontuur tot nu toe!

En ten slotte laten we je graag binnenkijken in de winterse wereld van Arendelle, waar de zussen Anna en Elsa samen met hun vrienden Olaf en Kristoff uit de Disneyfilm Frozen leren dat echte liefde van binnenuit komt.

Van autobanden tot golven, over een ijswonderland naar de sterren en tot in de oneindigheid en nog veel verder… Tijdens Disney On Ice, Betoverende Werelden komen de favoriete Disneymomenten tot leven! Van 5 tem 7 Februari 2016 in de Lotto Arena in Antwerpen!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Disney on Ice
Datum: 
5 tem 7 Februari 2016
Locatie: 
Lotto Arena, Antwerpen

Reservatie:

Meer over