Electro-house DJ Steve Aoki sluit dit jaar de tiende editie van Isle of MTV af op dinsdag 28 juni 2016! Verwacht een epic einde van deze editie onder de sterrenhemel vanaf het beroemde historische Il Fosos plein op Malta. Eerder werd al bekend dat Wiz Khalifa en Jess Glynne gaan optreden op het jaarlijkse en vrij toegankelijke open air concert. Isle of MTV is een samenwerking tussen MTV en Malta Tourism Authority.

Top DJ en producer, Steve Aoki, staat op de grootste festivals over de hele wereld. Zijn debuutalbum 'Wonderland' was genomineerd voor een Grammy Award voor Best Dance/Electronica Album in 2013 en ‘Neon Future I’ en ‘Neon Future II’, zijn tweede en derde album werden in minder dan een jaar tijd uitgebracht en stonden op nummer 1 en 2 in Billboard Dance/Electronic Album Chart. Zijn nieuwe album bevat samenwerkingen met onder andere Adam Lambert, Felix Jaehn en Walk the Moon.

Bruce Gillmer, EVP, Music, Talent Programming and Events van MTV: “ We're looking forward to having Steve Aoki join us in Malta for the 10th anniversary of Isle of MTV. There’s no question that he will take our incredible event to new highs.”

Na het succes van vorig jaar, geeft MTV ook dit jaar weer talentvolle MTV fans van over de hele wereld de kans om een carrière in de creatieve industrie te beginnen via MTV Breaks. Voor Isle of MTV is MTV op zoek naar een DJ om op het podium van Isle of Malta te draaien en een regisseur voor de eerste "Making of Isle of MTV Malta show". Kans maken? Klik dan hier voor meer informatie.

Het open air concert wordt gefilmd en gemonteerd naar een 60 minuten durende special en 20 MTV kanalen in heel Europa gaan het epische event uitzenden.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over