Gebaseerd op de spannende boeken van Paul van Loon

n het voorjaar van 2018 presenteert Event-Team in samenwerking met Rick Engelkes Producties de splinternieuwe en spannende musical Dolfje Weerwolfje. Deze musical voor het hele gezin is gebaseerd op de gelijknamige kinderboekenreeks van Paul van Loon. De musical ging op 17 april 2016 in première in Nederland en krijgt volgend seizoen een Vlaamse versie met een volledig Vlaamse cast.

Het 20-jarig jubileum van deze boekenreeks was voor Rick Engelkes Producties de aanleiding om Dolfje en zijn vrienden naar het theater te halen in Nederland. Wegens groot succes en de populariteit van de boeken krijgt deze tour een vervolg in Vlaanderen. Voor deze productie zullen twee jonge acteurs afwisselend in de harige huid van hoofdpersoon Dolfje kruipen. Naast Dolfje zullen ook de rollen van Timmie en Noura worden gespeeld door jonge acteurs. Nog in de zomermaanden van dit jaar wordt er een grote zoektocht georganiseerd naar de juiste kinderen voor het vertolken van deze rollen.

Het verhaal

Dolfje is een doodgewone jongen van bijna zeven. Alhoewel, gewoon? Op de nacht voor zijn zevende verjaardag gebeurt er iets heel bijzonders. Dolfje verandert…

In het kille maanlicht veranderen zijn handen in kleine klauwen, op zijn hoofd groeien twee punt-oren en hij krijgt een witte staart! Dolfje is een weerwolf!

  • "Lofzang op ANDERS ZIJN in een prachtig decor - een fantasierijk concept!" (Theaterkrant Nederland)
  • "Een pakkende, kordate musicalbewerking - puur en oprecht!" (Volkskrant Nederland)

Praktische informatie

De voorstelling zal te zien zijn in verschillende theaters in Vlaanderen in het voorjaar van 2018. Meer informatie binnenkort op www.event-team.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: