Zojuist maakte Dotan live in de uitzending op Studio Brussel bekend een ‘7 Layers Sessions’ avond te gaan organiseren in Brussel. Eerder dit jaar is Dotan in Nederland gestart met de singer-songwriter avonden die inmiddels zijn uitgegroeid tot een tweedaags festival in Amsterdam. Tijdens eerdere edities hebben optredens plaatsgevonden van onder andere Alex Vargas, Thomas Dybdahl, Tash Sultana, Rhodes en St. Grandson.

De ‘7 Layers Sessions’ is een initiatief van de zanger om andere muzikanten een podium te bieden voor een aandachtig en luisterend publiek.

"Ik miste een plek waar je heen kunt gaan en je kunt laten verrassen door nieuwe ontdekkingen en dat werden de '7 Layers Sessions'. Op deze avonden wil ik het publiek kennis laten maken met internationale singer-songwriters die zij waarschijnlijk nog niet kennen, maar zeker van moeten horen. In een setting waar muziekliefhebbers echt luisteren naar wat de artiesten te zeggen hebben en bereid zijn deze ervaring te delen”, aldus Dotan.

Op dinsdag 22 november 2016 zal de eerste editie van de ‘7 Layers Sessions' plaatsvinden in de AB in Brussel. Welke muzikanten komen optreden zal Dotan nog geheim houden, hij zal zelf niet optreden tijdens deze avond. De kaartverkoop voor de ‘7 Layers Sessions’ avond is reeds gestart, kaarten zijn verkrijgbaar via www.abconcerts.be.

Dotan brak definitief door met zijn dubbel platina bekroonde single ‘Home’ en album ‘7 Layers’. Inmiddels heeft hij menig podia in België gespeeld waaronder de AB, Pukkelpop en Rock Werchter.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over